diumenge, 26 d’abril del 2015

TRASPÀS D’INFORMACIÓ A LES TUTORES I TUTORS

Fent una mirada enrere recordem que vaig realitzar el buidatge de les entrevistes dels alumnes. Una vegada realitzat, durant uns dies he posat en comú els resultats amb els diferents tutors del centre.

En moltes ocasions, hem pogut comprovar que els tutors a les aules eren conscient del que jo li comentava sobre els resultats del buidatge. Les informacions coincidien. I el que quedava per fer era cercar solucions per ajudar-los.

En altres ocasions, els tutors no sabien les diferents problemàtiques que tenien a l’aula i aquest assessorament ha estat interessant perquè ara tindran en compte a aquests alumnes  i podran rebre l’assessorament pertinent.

Aquestes reunions amb les tutores i tutors del centre ha estat útil per a recordar-los les diferents problemàtiques que tenen a l’aula i les mesures a prendre.

També hem pogut observar aquells alumnes que no explicaven a l’entrevista la seva realitat i després els tutors me deien el que ells observaven a l’aula.


I els he explicat que al centre quedarà un dossier sobre hàbits i tècniques d’estudi que ha estat el que més reclamaven els alumnes.

Amb aquest buidatge de les entrevistes he aconseguit un altre dels meus objectius i és que els tutors han pogut veure la importància de fer-lo i de cercar solucions als problemes que manifesten els alumnes per a millorar el procés d'ensenyança dels alumnes adults del centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada